Beerschot maakt zich op voor eerste week onder Peter Maes en onderzoekt mogelijkheid op open trainingen

Beerschot maakt zich op voor eerste week onder Peter Maes en onderzoekt mogelijkheid op open trainingen
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Het Peter Maes-tijdperk kan nu echt beginnen op en rond het Kiel. Beerschot gaat maandag de training hervatten en zo het seizoen 2021-2022 inluiden. Voor het eerst dus ook met Maes als trainer op en rond het oefenveld. Mogelijk komen er later open trainingen.

Beerschot geeft op zijn website iets meer informatie over hoe het begin van de voorbereiding er uit zal zien. "Maandag staat er een gymsessie en een eerste veldtraining op het programma. De andere dagen van de week hebben onze spelers een gelijkaardig schema."

Alle trainingen vinden achter gesloten deuren plaats, een maatregel die tot het coronaprotocol van Beerschot. Al wil dat niet zeggen dat dat zo zal blijven. "De club bekijkt de mogelijkheid om op een later tijdstip, met gepaste voorzorgsmaatregelen, open trainingen te organiseren", laat stamnummer 13 weten.

Enkel voor abonnees

Indien het inderdaad zover komt, zal er enkel een beperkt publiek toegelaten worden. Het zullen dus ook enkel abonnees zijn die in aanmerking komenn om trainingen van hun favoriete ploeg bij te wonen. "Van zodra dit mogelijk is, volgt daarover verdere communicatie", klinkt het nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties