Ivan De Witte is op zijn hoede voor volgend seizoen: "We zullen een nieuw AA Gent zien"

Ivan De Witte is op zijn hoede voor volgend seizoen: "We zullen een nieuw AA Gent zien"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Dat het seizoen niet geworden is wat men er bij AA Gent van verwacht had, mag duidelijk zijn. Ivan De Witte licht de situatie toe en blikt vooruit.

AA Gent beleefde op zijn minst gezegd een seizoen dat het niet verwacht had. "Het is een heel moeilijk seizoen geworden voor AA Gent, dat we alsnog met een positieve noot hebben afgesloten", zei Ivan De Witte tijdens een persmoment. "Spijtig genoeg hebben we allerlei toestanden meegemaakt. Ik denk dan aan de COVID 19-crisis, een pak geblesseerde spelers en enkele zeer spijtige beslissingen die moesten genomen worden.

De redding kwam er bij de aanstelling van een nieuwe trainer. “Wij hebben tijdens het seizoen Hein Vanhaezebrouck opnieuw binnengehaald. Ik moet hem bedanken dat hij toch nog een mooi eindstuk heeft bereikt met AA Gent."

Voor volgend seizoen houdt De Witte zich op de vlakte. "Ik wil dit nieuwe seizoen aanvatten zonder dat we enige vorm van ambitie kenbaar maken. We gaan wel een goed seizoen spelen. Een seizoen waarin we deze club een elan zullen geven dat er mag zijn. Ik hoef dit niet uit te drukken in een positie. Er is veel gewerkt in het tussenseizoen. Wij zullen dit jaar een nieuw AA Gent zien.”

AA Gent roerde zich vooral in de organisatie van de club. “Innovatie en verfrissing zijn aan de orde. Met Hein hebben we een coach die nooit stilzit. Hij wil alsmaar verbeteren en is een motor die voortdurend draait. Wij hebben een compleet nieuwe structuur op poten gezet die vruchten moet afwerpen. We willen opnieuw een positieve flow krijgen op AA Gent en gaan met positieve gedachten aan het nieuwe seizoen beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties