Tegenstrijdige berichten over defensie: Boyata of Vermaelen is de vraag van de dag

Tegenstrijdige berichten over defensie: Boyata of Vermaelen is de vraag van de dag
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met welke defensie gaan de Rode Duivels de strijd aan met Portugal? Speelt Vermaelen of Boyata? Naast de vraag of Hazard aan de aftrap komt is er vooral discussie over die ene positie achterin. Er bereiken daarover ook tegenstrijdige berichten de buitenwereld.

Dedryck Boyata heeft twee prima wedstrijden gespeeld tijdens de groepsfase. Toen hadden de Rode Duivels nog overschot gezien het niveau van de tegenstand, nu gaat het om de knikkers. Velen opperen daarom om met Thomas Vermaelen te beginnen, puur defensief misschien wel onze beste verdediger.

Vermaelen heeft ook een massa aan ervaring waar hij op kan terugvallen en lag met een kopbal op de lat aan de basis van de 1-0 tegen Finland. Het Nieuwsblad verwacht hem dan ook aan de aftrap tegen Portugal. Een heel ander geluid bij La Dernière Heure en L'Avenir. De Franstalige pers ziet Boyata aan de match beginnen na zijn eerdere goede prestaties.

Eden Hazard aan de aftrap verwacht

Enkel Roberto Martinez kan het definitieve antwoord geven. Over één iets denken zowel de Vlaamse als Waalse media wel hetzelfde: Eden Hazard krijgt wellicht de voorkeur op Yannick Carrasco.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties