Pech voor Genkse youngster: hinkend naar de kant tegen AZ

Pech voor Genkse youngster: hinkend naar de kant tegen AZ

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom gooide in het slothalfuur tegen AZ vijf jonkies tussen de lijnen. Voor een van de talenten werd het een optreden van korte duur.

De 18-jarige Andras Nemeth kreeg vlak na zijn invalbeurt een stevige tik op zijn enkel te verwerken. Nemeth, die over de Hongaarse en Zuid-Afrikaanse nationaliteit beschikt, probeerde het nog enkele minuten, maar moest na amper een kwartier de strijd alweer staken. Fel hinkend verliet de Hongaarse jeugdinternational het veld.

Een streep door de rekening van Nemeth, die in 2020 nog een half seizoen werd uitgeleend aan Lommel SK. Nemeth liet zich de afgelopen weken immers met enkele stevige prestaties in positieve zin opmerken.

Zo was de spits, die woensdag tegen de eredivisionist als offensieve middenvelder gebruikt werd, tijdens deze voorbereiding al trefzeker tegen Eendracht Termien en Eupen. De volgende dagen zal blijken hoe ernstig de blessure is. De oefenwedstrijd tussen Racing Genk en AZ eindigde op een 1-1 gelijkspel na twee late doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties