Voorbeeld voor Belgische clubs? Supportersincidenten lopen zwaar uit de hand, bij PSV ondernemen ze actie: "Wij zijn het beu!"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties

Voorbeeld voor Belgische clubs? Supportersincidenten lopen zwaar uit de hand, bij PSV ondernemen ze actie

Voorbeeld voor Belgische clubs? Supportersincidenten lopen zwaar uit de hand, bij PSV ondernemen ze actie: "Wij zijn het beu!"
Foto: Photonews

De UEFA heeft PSV een boete van meer dan 30.000 euro gegeven naar aanleiding van het gedrag van de supporters in de Europa League-match tegen Sturm Graz. Bij de Eindhovense club zijn ze het nu beu: "De maat is meer dan vol!"

PSV moet 33.625 euro betalen omdat supporters van de Eindhovenaren objecten vanuit het uitvak op het veld gooiden en er vernielingen hebben aangericht. Het is niet de eerste keer dat de club hiervoor door de UEFA gesanctioneerd wordt. Algemeen directeur Toon Gebrands neemt die fans niet langer in bescherming en ze zullen ervoor opdraaien, belooft hij. 

"Wij accepteren het niet langer dat mensen zich uit naam van PSV misdragen, zeker niet als wij te gast zijn", zegt Gerbrands op de website van PSV. "Dit wangedrag valt niet onder supporten en ik wil dat het voorgoed stopt. Wij hebben inmiddels contact opgenomen met de Oostenrijkse autoriteiten en met Sturm Graz en zetten alles op alles om de daders te identificeren. De boete zullen we op hen verhalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties