Leicester City moet Youri Tielemans nog wat langer missen: blessure ernstiger dan verwacht

Dennis Rosiers
| 0 reacties
Leicester City moet Youri Tielemans nog wat langer missen: blessure ernstiger dan verwacht
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Youri Tielemans zat initieel in de selectie van de Rode Duivels voor het tweeluik tegen Estland en Wales, maar de centrale middenvelder moest noodgedwongen afhaken met problemen aan enkel en kuit.

Youri Tielemans (Leicester City) kwam in het competitieduel tegen Leeds onzacht in botsing met doelman Meslier. Uit de eerste onderzoeken bleek dat Tielemans twee à drie weken aan de kant zou staan.

Brendan Rogers, de manager van de Foxes, liet donderdag weten dat het herstel trager dan verwacht loopt. "We zullen Youri nog enkele weken moeten missen. Ik verwacht hem terug tegen de kersperiode." 

De langere inactiviteit van Tielemans betekent een serieuze streep door de rekening van Leicester City, dat met 15 op 33 en een twaalde plaats voorlopig onder de verwachtingen presteert in de Premier League. Bovendien zullen de Foxes zich de komende weken zonder Tielemans moeten zien te kwalificeren voor de volgende ronde van de Europa League. Na vier speeldagen staat Leicester City op een derde plaats in haar poule, met twee punten achterstand op koploper Napoli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties