Wouter Biebauw treft ex-club KV Mechelen in beladen wedstrijd: "Ze mogen mij zondag 'vliegenvanger' noemen"

Dennis Rosiers
| 1 reacties
Wouter Biebauw treft ex-club KV Mechelen in beladen wedstrijd: "Ze mogen mij zondag 'vliegenvanger' noemen"

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

En daar stond hij plots onder de lat: Wouter Biebauw. Op zijn 37ste kreeg de West-Vlaming bij Beerschot de voorkeur op Mike Vanhamel. Zondag gaat Beerschot op bezoek bij KV Mechelen. Een beladen wedstrijd voor Beerschot. Dat geldt zeker ook voor Biebauw, die bij Malinwa speelde in het verleden.

In GVA blikt Wouter Biebauw vooruit naar het streekduel van zondag. Sinds enkele jaren is de rivaliteit tussen Beerschot en KV Mechelen fors toegenomen. "Misschien moet ik dan maar als verzoener optreden", knipoogt Biebauw.

"Ach, ik hou er wel van, die rivaliteit geeft de wedstrijd wat extra pigment. Als ze mij zondag 'vliegenvanger' noemen, dan heb ik daar geen problemen mee. Je weet dat ze zoiets roepen om je te triggeren. Zolang het allemaal maar menselijk blijft."

Tussen 2008 en 2015 verdedigde Wouter Biebauw de kleuren van KV Mechelen. In totaal speelde Biebauw 124 officiële wedstrijden voor de Kakkers. "Aan mijn periode bij Malinwa heb ik trouwens niets dan goede herinneringen. Ik kende er zeven mooie seizoenen en heb er altijd veel respect gevoeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties