Analist en ex-speler keihard voor Manchester United: "Ik kijk naar een bouillon van honderd ingrediënten en ik weet niet welke ik weg wil doen"

Analist en ex-speler keihard voor Manchester United: "Ik kijk naar een bouillon van honderd ingrediënten en ik weet niet welke ik weg wil doen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United is weggezakt naar de vijfde plaats en die geeft geen recht op Champions League-voetbal volgend seizoen. Het is al een heel seizoen niet goed bij de Mancunians en oud-speler Gary Neville houdt daar interim-trainer Ralf Rangnick niet verantwoordelijk voor.

Neville stelt de spelers voor hun verantwoordelijkheid. “Je kunt je vinger niet op één ding leggen als je tegenwoordig naar United kijkt”, vertelt Neville aan Sky Sports. “Elke dag voelt als een soap. Je hoort dat de spelers Mauricio Pochettino willen, dan weer dat Cristiano Ronaldo gaat vertrekken. Het komt nu op een punt dat je niet meer het gevoel hebt dat het aan de manager ligt."

"Ole Gunnar Solskjaer kreeg veel kritiek aan het begin van het seizoen en verliest zijn baan en er wordt nu gesuggereerd dat Ralf Rangnick niet goed genoeg is omdat hij sportief directeur is en geen coach.”

"Er is een gebrek aan vertrouwen, maar er is ook een excuusmentaliteit. Spelers zijn te veel met zichzelf bezig en kijken niet naar het grotere geheel, namelijk het creëren van een geweldig elftal en proberen om weer plekken op de ranglijst te stijgen.”

“Bij United ziet het er lusteloos uit. Er moet daar heel snel iets veranderen. Vorig seizoen had ik het gevoel dat ze dicht bij waren, maar nu heb ik het gevoel dat ze nog nooit zo ver weg zijn geweest om de Premier League te winnen.”

Deze zomer moet United het juiste profiel aanstellen als coach. “Iemand die berekend en meedogenloos is en weet waar het probleem ligt, maar op dit moment kijk ik naar een bouillon van honderd ingrediënten en ik weet niet welke ik weg wil doen om het beter te laten smaken. Het is een beetje een puinhoop.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties