Harde kern Anderlecht uit kritiek op directie en 'ghost-abonees': "Noord Tribune 4 is altijd de long van het stadion geweest"

Harde kern Anderlecht uit kritiek op directie en 'ghost-abonees': "Noord Tribune 4 is altijd de long van het stadion geweest"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mauves Army, de Ultra's van Anderlecht, hebben in een statement hun onvrede geuit over de manier waarop de tickets in het Lotto Park verdeeld worden.

Het was opvallend: een groot aantal lege plaatsen in de Tribune Noord tijdens Anderlecht-KV Oostende. Enkele dagen daarvoor was diezelfde tribune in het bekerduel tegen Eupen wél tot de nok gevuld.

Op Facebook deelde Mauves Army een statement. De harde kern van paars-wit kan zich niet vinden in de manier waarop de tickets verdeeld worden. Zo krijgen in de competitie enkel abonnees toegang tot blokken N-1-2-3-4. Ticketjes voor deze tribunes komen, in tegenstelling tot bij bekermatchen, nooit in vrije verkoop. Mauves Army is van mening dat er een heleboel 'ghost-abonnees' zijn, die een goedkoop abonnement kopen en enkel tijdens de grote wedstrijden van de partij zijn.

"Noord Tribune 4 is altijd de long van het stadion geweest. Niemand kan accepteren dat gemotiveerde supporters niet aanwezig kunnen zijn vanwege anderen waarvan we ons afvragen waarom ze een abonnement hebben in N 1-2-3-4", klinkt het onder meer. 

Lees hier het integrale statement:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties