Italiaanse topclub toont interesse in Wout Faes

Steve Floren
| 3 reacties
Italiaanse topclub toont interesse in Wout Faes

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De jonge Rode Duivel heeft een heel sterk seizoen met Stade de Reims achter de rug en dat zou een club uit de Serie A niet ontgaan zijn.

Na zijn afgelopen seizoen bij Stade de Reims lijkt Wout Faes (24) een nieuw niveau te hebben bereikt. Onbetwistbaar houder bij de Franse club waarvoor hij vier keer scoorde en zelfs meerdere keren werd gepromoveerd tot aanvoerder. Faes mocht ook proeven van de Rode Duivels, tegen Polen in het Koning Boudewijnstadion..

Faes zegt volgens L'Equipe "gefocust" te blijven op Reims. "Waarom niet doorgaan en een derde geweldig seizoen hebben?" aldus Faes. Toch zit hij vol ambities, en zou hij zichzelf "hogerop" zien gaan. De voormalige Anderlecht- en Oostende speler wil dolgraag naar het WK, maar wil Reims niet koste wat het kost verlaten en zal blijven als er geen club zich aanbiedt.

Volgens de Franse krant zou Faes wel in de belangstelling staan van het Napoli van (voorlopig nog) Dries Mertens. De Napolitanen zouden in hem de ideale vervanger zien van Koulibaly, die naar Chelsea vertrok. 

Faes heeft nog een contract tot 2025 lopen. Reims zou zo'n 15 miljoen euro willen ontvangen voor hun goudhaantje. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties