OFFICIEEL: RC Genk heeft nieuwe Zuid-Amerikaanse aanwinst beet en legt hem meteen vast voor vier jaar

OFFICIEEL: RC Genk heeft nieuwe Zuid-Amerikaanse aanwinst beet en legt hem meteen vast voor vier jaar
Foto: © photonews

Wouter Vrancken kan bij RC Genk een nieuwe aanwinst verwelkomen. Die is Genk in Zuid-Amerika gaan zoeken bij Argentinos Juniors.

De centrale midddenvelder Matias Galarza heeft bij Genk voor vier jaar getekend. Matias debuteerde op zijn negentiende in het eerste elftal van Argentinos Juniors. Inmiddels heeft het jonge talent al 26 wedstrijden op zijn teller staan en is hij uitgegroeid tot één van de meest veelbelovende spelers uit de Argentijnse competitie.

Dat talent mag de Argentijn vanaf heden op het Genkse middenveld laten zien in de Belgische Jupiler Pro League laten zien. Bij Genk rekenen ze erop dat zijn dribbelvaardigheid, zijn energie en zijn passing het publiek zal kunnen bekoren.

Het is een transfer voor het heden, maar ook voor de toekomst. Matias heeft immers nog een pak mooie jaren voor zich. De inmiddels 20-jarige speler heeft een contract ondertekend voor vier seizoenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties