Wijnaldum spreekt voor het eerst na zware blessure én streep door WK: "Daarom heb ik de voorbije tijd geen antwoorden gegeven"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Georginio Wijnaldum van AS Roma spreekt voor het eerst sinds zware blessure

Wijnaldum spreekt voor het eerst na zware blessure én streep door WK: "Daarom heb ik de voorbije tijd geen antwoorden gegeven"
Foto: © photonews

Georginio Wijnaldum heeft nog niet veel plezier kunnen beleven aan zijn transfer naar AS Roma. Amper twee weken na zijn verhuis brak de Nederlander zijn scheenbeen. Na enkele moeilijke weken heeft hij gereageerd.

Georginio Wijnaldum verruilde PSG voor AS Roma om speelminuten op te doen én zijn plaats in de WK-selectie van Oranje veilig te stellen. In de plaats daarvan staat hem een maandelange revalidatie te wachten. 

"Ik heb de voorbije tijd geen antwoorden gegeven omdat ik bedroefd en emotioneel was", aldus Wijnaldum. "Ondertussen gaat mijn herstel goed en heb ik de situatie geaccepteerd."

De Nederlander richt zich eveneens tot de fans van AS Roma. "De steun heeft me gesterkt. Ik ben pas bij de club gekomen, maar er is nog tijd om er een mooi seizoen van te maken. Ik beloof mijn best te doen om snel terug te zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21673 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties