Steeds meer ongerustheid rond Lukaku richting WK: race tegen de tijd en begeleider uit praktijk Maesschalck

Steeds meer ongerustheid rond Lukaku richting WK: race tegen de tijd en begeleider uit praktijk Maesschalck
Foto: © photonews

Romelu Lukaku kan pas later dan voorzien hervatten. De ongerustheid met het oog op het WK neemt stilaan toe.

Op iets meer dan een maand van de start van het WK hangen tal van vraagtekens rond de Rode Duivels. Eén van die vraagtekens is de fitheid van Romelu Lukaku. Haalt hij het WK? Zoja, hoeveel tijd heeft hij om zich voor te bereiden? De laatste nieuwsberichten zijn niet bijzonder positief.

Eerstvolgende matchen komen te vroeg

Inter-trainer Inzaghi vertelde enkele dagen geleden al dat de revalidatie van de spits vertraging had opgelopen. Volgens La Dernière Heure zal Big Rom nog wel een paar weken aan de kant staan. Het Nieuwsblad gaat dan weer uit van een afwezigheid van minstens anderhalve week die nog wacht.

De Vlaamse krant weet ook dat een Belgische kinesist uit de praktijk van Lieven Maesschalck meegereisd is naar Milaan om de aanvaller daar op de best mogelijke manier te begeleiden. Ook zou de opgelopen vertraging er zijn gekomen door te snel de trainingen te willen hervatten, aangezien zowel de spelers als Inter vurig hoopten op een snelle comeback.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21680 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties