Vrancken ziet nog werkpunten bij een van zijn grootste parels: "Mag niet naast schoenen gaan lopen, maar is potentiële leider"

Vrancken ziet nog werkpunten bij een van zijn grootste parels: "Mag niet naast schoenen gaan lopen, maar is potentiële leider"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Bij KRC Genk komt het gevaar van alle kanten. En ook jonge spelers zijn er stilaan grote sier aan het maken.

Bilal El Khannous kreeg weliswaar een uitsluiting tegen KV Mechelen te verduren, maar hij maakte dit seizoen al veel indruk.

Ook op coach Wouter Vrancken, die van de jongeling nog een betere speler wil gaan maken. Zijn statistieken (1 assist, 0 goals) moeten nog beter bijvoorbeeld.

"We weten allebei waar de werkpunten liggen om hem aan betere statistieken te helpen. Hij mag er niet expliciet naar zoeken, maar dat doet hij niet", aldus Vrancken bij Extra Time.

"Hij heeft enorm veel balvastheid, maar hij kan nog beslissender zijn. Daar kan hij enkel aan werken als hij speelt."

Werken

"Soms zijn er kleine dingen, die belangrijk kunnen zijn, waar hij nog moet aan werken. Alerter zijn, maar zolang hij wil werken en bijschaven zullen we wel zien waar hij kan terechtkomen."

"Hij moet niet naast zijn schoenen gaan lopen nu, maar hij heeft het profiel om een leider te worden. Nu moet hij in de basis blijven werken om op alle gebied te blijven verbeteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties