Deense coach trekt nog geen conclusies na erbarmelijk WK, bond wel

Bjorn Vandenabeele
| 0 reacties
Deense coach trekt nog geen conclusies na erbarmelijk WK, bond wel
Foto: © photonews

Denemarken werd woensdag roemloos uitgeschakeld op het WK. Trainer Kasper Hjulmand weet nog niet wat hij zal doen.

Denemarken verloor met 1-0 van Australië en is daarmee uitgeschakeld op het WK. “Dit is niet het moment om conclusies te trekken”, vertelde Hjulmand achteraf. “Ik heb nog geen beslissing genomen.”

Hij vindt wel dat hij het beter had moeten doen en voelt zich ook honderd procent verantwoordelijk voor het resultaat. De Deense bond wil in ieder geval met hem doorgaan tot na het EK van 2024.

“We zijn erg blij met Kasper en we denken dat hij veel kan bijdragen om het team vooruit te helpen”, zei sportief directeur Peter Möller. “Als sportief directeur draag ook ik de verantwoordelijkheid. Het is natuurlijk ook mijn schuld dat we het op dit WK niet goed genoeg hebben gedaan.”

“Op negen dagen tijd verliezen we hier twee matchen en spelen we één keer gelijk. Maar er is geen reden tot paniek. Wat we voor dit WK lieten zien, was wel heel erg goed en op die weg willen we doorgaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21817 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties