🎥 'Double The Magic': na Tissoudali legt KAA Gent ook andere smaakmaker uit de aanval vast tot 2026

'Double The Magic': na Tissoudali legt KAA Gent ook andere smaakmaker uit de aanval vast tot 2026

🎥 'Double The Magic': na Tissoudali legt KAA Gent ook andere smaakmaker uit de aanval vast tot 2026
Foto: © photonews

Bij AA Gent maken ze werk van de toekomst, zeker op aanvallend vlak. Na Tissoudali heeft inmiddels ook Ibrahim Salah bijgetekend tot 2026.

Bij Buffalo's geloven ze rotsvast in de tandem Tissoudali-Salah en wat die de ploeg in de toekomst kan bijbrengen. Eerder geraakte al bekend dat de revaliderende Tissoudali bijgetekend heeft tot 2026. Gent heeft nu ook Salah voor eenzelfde termijn vastgelegd.

Dat blijkt uit een filmpje op de webstek en sociale media van Gent, waarin zowel Tissoudali als Salah een shirt aan hebben met dat cijfer op. Voor de 21-jarige Salah is het hard gegaan. De Marokkaanse Belg groeide dit seizoen al uit tot een revelatie met zijn snelheid en zijn knappe dribbels.

Zijn hoogtepunt tot dusver was de wedstrijd op het veld van Kortrijk. Salah kwam in het Guldensporenstadion tweemaal tot scoren. Deze contractverlenging moet hem aanzetten om nog voor meer mooie momenten te zorgen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21813 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties