'Chelsea wil Romelu Lukaku betrekken in groots opgezette ruildeal'

'Chelsea wil Romelu Lukaku betrekken in groots opgezette ruildeal'
Foto: © photonews

Romelu Lukaku speelt momenteel op huurbasis bij Inter Milan. Echt vlot loopt dat niet, waardoor Chelsea al zoekt naar een nieuwe oplossing voor de Rode Duivel.

Romelu Lukaku wordt gehuurd door Inter, maar zijn prestaties lopen niet zo vlot. Toch toont Inter interesse om hem nog een seizoen te huren, al lijkt de logica dan ver te zoeken als ze toch niet tevreden zijn. Chelsea ziet daarin een poging om de prijs te doen zakken.

De Engelse club wil dan ook een andere oplossing uitwerken rond Lukaku. Chelsea zou Big Rom betrekken in een terugkoopdeal van Tammy Abraham. Die werd getransfereerd naar AS Roma. Hij presteerde er goed, maar staat er niet meer op een goed blaadje.

Chelsea heeft een terugkoopdeal van 80 miljoen euro. Die zouden ze lichten, maar via een ruildeal, eventueel met extra centen, voor Romelu Lukaku. De Rode Duivel zou dan zo bij AS Roma terechtkomen, schrijft het Italiaanse Leggo.

Chelsea is zelf niet van plan om Abraham te houden. De club zou al de nodige mogelijkheden hebben om hem meteen door te verkopen in de Premier League. Aston Villa en Everton zouden de nodige interesse hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties