Onder meer Franky Van der Elst vol lof over speler Kroatië: "Krijg je tranen van in de ogen"

Hendrik Van Wonterghem
| 2 reacties
Onder meer Franky Van der Elst vol lof over speler Kroatië: "Krijg je tranen van in de ogen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Weer speelt Kroatië een finalewedstrijd. Na een 2-4-overwinning tegen Nederland treft het Spanje of Italië in de finale van de Nations League.

Finale WK 2018, halve finale en derde plek WK 2022, finale Nations League 2023. De reeks die de Kroaten de voorbije jaren neerzette, is ronduit indrukwekkend te noemen.

Onder impuls van een briljante Luka Modric haalde het Zuid-Europese land het met 2-4 van Nederland. De Ballon d'Or-winnaar van 2018 mag dan wel in de herfst van zijn carrière zitten, tegen Oranje was hij alomtegenwoordig en werd zijn wedstrijd bekroond met een strafschopdoelpunt. Meer dan terecht werd Modric getrakteerd op een staande ovatie.

De 37-jarige balvirtuoos werd dan ook bejubeld op Twitter. "Krijg je tranen van in de ogen" en "Cruijf van de Balkan", viel er onder meer te lezen. Wat zou het mooi zijn mocht Modric zijn carrière bij de Kroaten afsluiten met een prijs. Daarvoor mag het binnen drie dagen opnieuw aan de bak. Dan speelt Kroatië tegen de winnaar van Spanje-Italië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties