'PSG is niet alleen rond met Luis Enrique, maar kan in één klap zes (!) nieuwe spelers voorstellen'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
'PSG is niet alleen rond met Luis Enrique, maar kan in één klap zes (!) nieuwe spelers voorstellen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSG zal er volgend seizoen nagenoeg onherkenbaar uitzien. Niet alleen wil de Franse grootmacht de nieuwe coach voorstellen. De Parijzenaars willen ook meteen zes nieuwe spelers aan de wereld tonen.

Het is Fabrizio Romano die met het nieuws op de proppen komt. PSG is rond met Luis Enrique. De voormalige coach van onder meer FC Barcelona en de Spaanse nationale ploeg wordt de nieuwe oefenmeester van les Rouge-et-Blancs.

Maar dat is niet alles. PSG werkt achter de schermen héél hard om ineens zes nieuwe spelers voor te stellen. De grootste namen van het rijtje zijn Manuel Ugarte en Lucas Hernandez. Zij komen voor respectievelijk 60 miljoen euro en 45 miljoen euro over van Sporting Clube de Portugal en Bayern München.

PSG 2.0

Ook RCD Mallorca passeert langs de kassa. PSG betaalt 22 miljoen euro voor Kang-in Lee. Tenslotte komen Marco Asensio, Cher Ndour en Milan Skriniar de Parijse troepen transfervrij vervoegen. Voor de volledigheid: hun contracten bij respectievelijk Real Madrid, SL Benfica en Internazionale werden niet verlengd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties