Castro-Montes blikt vooruit op Europa League-wedstrijd tegen Toulouse

Castro-Montes blikt vooruit op Europa League-wedstrijd tegen Toulouse
Foto: © photonews

Volg Union SG nu via WhatsApp!

Union SG speelt donderdag zijn eerste wedstrijd van de groepsfase in de Europa League. Alessio Castro-Montes blikt alvast even vooruit op de wedstrijd.

Union verloor afgelopen weekend met 0-2 van Genk. Castro-Montes hoopt deze zure nederlaag door te spoelen met een Europese winst. “Ik heb niet echt een idee hoe sterk Toulouse is, het is moeilijk in te schatten", vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

"Maar ik weet wel dat het enorm belangrijk is om een Europese campagne goed aan te vatten. Hopelijk houden we de drie punten thuis, en dan is de wedstrijd tegen Genk al helemaal vergeten."

De kern is niet te lang blijven hangen bij het teleurstellende resultaat tegen de Limburgers. "Het is positief dat de wedstrijden zo snel op mekaar volgen, want zo kunnen we de knop sneller omdraaien. Vanaf maandag lag de focus meteen op Toulouse. Onze prestatie tegen Genk was bemoedigend, maar uiteindelijk telt het resultaat. We moeten echt makkelijker scoren. Ik speel misschien toch liever een mindere wedstrijd waarin we toch winnen, dan wat ons zaterdag overkomen is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties