Clubeigenaar doet brutaal voorstel aan supporters om transferverbod te ontlopen

Clubeigenaar doet brutaal voorstel aan supporters om transferverbod te ontlopen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eigenaar van Sheffield Wednesday ziet een oplossing om uit de financiële problemen te geraken. En dat wordt niet echt warm onthaald.

Begin oktober zat het er stevig op tussen Dejphon Chansiri, de Thaise eigenaar van Sheffield Wednesday, en de supporters van de Engelse club.

Zij uitten de nodige kritiek omdat de ploeg het slecht doet en helemaal onderin de rangschikking van The Championship staat. Chansiri zie toen dat de fans meer respect moeten hebben en hij weigert nog een cent in de ploeg te stoppen.

Met alle gevolgen van dien. De club heeft een schuld van twee miljoen pond en als die niet snel vereffend wordt volgt een transferverbod. De deadline loopt tot 10 november om de betalingen, waarbij ook lonen zitten, in orde te brengen.

Een flinke som dus die nodig is, maar daar heeft Chansiri de oplossing voor, zo liet hij weten aan The Athletic. Hij kijkt daarvoor naar de supporters.

“Als twintigduizend mensen allemaal 100 pond geven, dan hebben we twee miljoen pond. Dan is het geregeld”, deed de clubeigenaar een wel heel erg brutaal voorstel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties