Avond vol heel wat straffe stoten in de Europa League

Avond vol heel wat straffe stoten in de Europa League
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond werden heel wat Europese wedstrijden afgewerkt. Wij halen enkele verrassende zaken uit de Europa League naar boven.

In Groep B ging Ajax met 0-2 onderuit tegen Brighton. Ansu Fati en Simon Adingra zorgden voor de doelpunten bij de bezoekers. Ajax blijft met slechts 2 punten allerlaatste in de groep.

In Groep E ging Union SG met zware 3-0-cijfers onderuit bij LASK, maar ook Liverpool verloor. Toulouse was met 3-2 te sterk. Aron Donnum pakte zijn doelpuntje mee, de 3-3 werd afgekeurd wegens hands.

In Groep F scoorde Abdoulaye Seck voor Maccabi Haifa, maar dat was niet genoeg voor de overwinning tegen Villarreal (1-2). Alexander Sorloth scoorde de winning goal.

In Groep G kwam er een einde aan een bijzondere reeks van Romelu Lukaku. Hij kon niet voor een vijftiende keer op rij scoren in de Europa League. Er werd met 2-0 verloren bij Slavia Praag.

In Group H dan weer scoorde Victor Boniface voor Bayer Leverkusen in de 94ste minuut vanop de stip tegen Qarabag. De Duitsers hebben twaalf op twaalf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties