KRC Genk Ladies tanken vertrouwen met overwinning tegen Eredivisie-ploeg

KRC Genk Ladies tanken vertrouwen met overwinning tegen Eredivisie-ploeg
Foto: © photonews

In de Super League begint het wapengekletter opnieuw op vrijdag 12 januari, met onder meer de topper tussen de KRC Genk Ladies en RSC Anderlecht. De Limburgers hebben zich afgelopen weekend weten voor te bereiden met een pittige oefenwedstrijd.

De KRC Genk Ladies speelden tegen Telstar, het nummer elf uit de Eredivisie met 8 punten uit elf wedstrijden. Ze hebben dubbel zoveel punten als hekkensluiter Heerenveen en gaan de komende weken dan ook ferm aan de bak in eigen land.

De oefenwedstrijd tegen de Limburgers was dan ook voor hen een mooie graadmeter. En het leverde een overwinning op voor de Genkies. In de eerste helft werden nog een paar kansen gemist aan beide kanten, na de pauze wist Luna Vanzeir de thuisploeg op voorsprong te zetten.

Genk wint van Telstar met 2-1

Dankzij Ella Van Kerkhoven werd het snel 2-0, de aansluitingstreffer van Nikki Ridder kwam te laat voor Telstar om nog het verschil te maken. 

Opstelling KRC Genk: Mirthe Claes, Pia Bosmans, Romy Camps, Luna Vanhoudt (70’ Evy van Griensven), Gwyneth Vanaenrode, Charlotte Tison, Sien Vandersanden (70’ Myrthe Knols), Thirsa De Meester (76’ Isa Warps), Luna Vanzeir, Gwen Duijsters (70’ Anissa Giuga), Ella Van Kerkhoven. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties