Frustrerende avond voor Romelu Lukaku en Charles De Ketelaere in Italië

Charles De Ketelaere keek zondag met Atalanta in de ogen van Romelu Lukaku met AS Roma. Uiteindelijk kwam er geen winnaar uit de bus en eindigde de wedstrijd op een 1-1 gelijkspel.

Teun Koopmeiners kon Atalanta na acht minuten al op voorsprong brengen. Charles De Ketelaere kreeg de kans om de score te verdubbelen maar miste toen hij voor het doel van de tegenstanders stond. In minuut 39 kon Paulo Dybala vanop de stip gelijkmaken.

Na de rust stopte het avontuur al voor Charles De Ketelaere. Hij werd na één helft al vervangen. Romelu Lukaku kreeg nog enkele kansen, maar kon die niet afwerken.

Op het einde van de wedstrijd kreeg AS Roma-coach José Mourinho nog rood wegens protest. De club van Lukaku staat na het gelijkspel op plaats 8 met 29 punten. CDK en Atalanta klimmen naar plaats zes en komen naast Lazio te staan met 30 punten.