"Weet jij of redding nog mogelijk is? Lucy Loes huilt": Martin Heylen maakt zich zorgen, stad kan 'profiteren' maar heeft héél ferme bedenking

"Weet jij of redding nog mogelijk is? Lucy Loes huilt": Martin Heylen maakt zich zorgen, stad kan 'profiteren' maar heeft héél ferme bedenking
Foto: © photonews

KV Oostende beleeft moeilijke maanden. Afgelopen zomer was er de degradatie uit de Jupiler Pro League, sindsdien gaat het van kwaad naar erger. De toekomst van de club is in gevaar, dat beseft iedereen. En ook de stad Oostende wil niet zomaar profiteren.

KV Oostende is het voorbije jaar heel diep afgegeleden. De degradatie was maar de eerste stap, want ondertussen staat de club laatste in de Challenger Pro League door een puntenaftrek omdat het niet kan voldoen aan de financiële verplichtingen.

Dreigt het failliet van de Kustboys? De match tegen Zulte Waregem wordt zondag uiteindelijk dan toch gespeeld, al zag het er even veeg uit allemaal doordat ook de stewards in eerste instantie niet leken te willen opdagen.

De stad Oostende zou kunnen 'profiteren' van het failliet, want dan krijgen zij het stadion in handen dat nu in erfpacht is bij Marc Coucke. "Maar wat ben je met een tribune als je geen voetbalclub hebt", aldus burgemeester Bart Tommelein (Open VLD) bij Het Nieuwsblad.

Ook supporter en programmamaker Martin Heylen ziet het met lede ogen aan hoe zijn club aan het afglijden is. Hij maakt zich ernstige zorgen en deelde op X een nieuwe tweet over een moeilijke tocht naar de bakker op zaterdag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties