Real Madrid krijgt in het slot flinke domper te verwerken in stadsderby tegen Atletico Madrid, Arthur Vermeeren kwam niet van de bank

Real Madrid krijgt in het slot flinke domper te verwerken in stadsderby tegen Atletico Madrid, Arthur Vermeeren kwam niet van de bank
Foto: © photonews

Real Madrid speelde zondag de stadsderby tegen Atletico Madrid. De Madrileense ploegen deelden de punten na een late gelijkmaker van Atletico.

Atletico Madrid ging zondag op bezoek bij stadsrivaal Real Madrid. Het beloofde een leuk duel te worden tussen de leider en de nummer vier in het klassement. 

Brahim Diaz opende de score in minuut 20 nadat de verdediging van Atletico niet goed stond op te letten. Het was Koke die uiteindelijk onbedoeld een assist gaf aan zijn tegenstander.

Real bleef aanvallen en Atletico kwam niet meteen met een slotoffensief. De bezoekers kwamen een aantal keer goed weg met discutabele penaltyfases, maar de scheidsrechter besloot om niet in te grijpen. Atletico zag ook wel een doelpunt afgekeurd worden.

Uiteindelijk scoorde Marcos Llorente nog, tegen de verwachtingen in, de gelijkmaker met het hoofd op aangeven van Depay. Zo verliest Real Madrid punten, al blijft de club nog wel eerste in de stand met 58 punten. Atletico blijft vierde op zijn beurt met 48 punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties