🎥 Charles De Ketelaere scoort heerlijk doelpunt voor Atalanta

Atalanta heeft op de 24ste speeldag in de Serie A met 1-4 gewonnen van Genoa. Charles De Ketelaere scoorde een heerlijk doelpunt voor de bezoekers.

Atalanta Bergamo trok zondag richting Genoa voor de 24ste speeldag in de Italiaanse competitie. Al na 22 minuten opende Charles De Ketelaere de score.

Dat deed onze landgenoot met een heerlijke trap. De beelden van het doelpunt van de ex-speler van Club Brugge kan je hieronder bekijken.

Ruslan Malinovskyi zette de bordjes kort na de rust weer in evenwicht, maar nauwelijks vier minuten later zorgde Teun Koopmeiners al voor de 1-2.

In de tiende en dertiende minuut van de blessuretijd van de tweede helft scoorden Davide Zappacosta en El Bilal Toure nog, waardoor de eindstand op 1-4 uitkwam.

Atalanta staat momenteel op de vierde plaats in de rangschikking van de Serie A, waardoor het voorlopig recht heeft op de groepsfase van de Champions League volgend seizoen.