"Badmuts buiten": fans KAA Gent hebben er helemaal genoeg van na dramatische transferwinter

"Badmuts buiten": fans KAA Gent hebben er helemaal genoeg van na dramatische transferwinter
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent ging ook op bezoek bij Standard pijnlijk onderuit. Het werd 4-2 in de Vurige Stede. De ref was achteraf de gebeten hond, maar de spelers hebben ook voor het eerst zeer duidelijk het transferbeleid op de korrel genomen. En de supporters hadden op voorhand al spandoeken mee.

Eens te meer is Michel Louwagie de gebeten hond bij KAA Gent. Hij transfereerde afgelopen winter met Hugo Cuypers, Emmanuel Gift Orban en Malick Fofana drie van de beste aanvallers van de voorbije jaren bij de Buffalo's.

Daarmee werd wel meteen heel wat opgegeven. Voor Nieuwjaar leken de Buffalo's samen met RSC Anderlecht nog de voornaamste uitdager van Union SG te gaan worden, ondertussen lijkt het halen van play-off 1 zelfs al een moeilijke zaak.

Michel Louwagie de gebeten hond bij KAA Gent

En dus wordt het transferbeleid van Gent op de korrel genomen. Michel Louwagie wordt daarbij verweten dat hij te veel aan het geld zou hebben gedacht en te weinig aan het sportieve. Voor de wedstrijd tegen Standard werd al een spandoek meegenomen met daarop 'Badmuts buiten', een verwijzing naar het jarenlange voorzitterschap van Louwagie bij de Koninklijke Belgische Zwembond.

Ook op X regende het de voorbije dagen reacties over het beleid van Louwagie, terwijl ook de spelers kritisch waren na de nederlaag in Standard. Ook zij hadden zich meer voorgesteld bij dit seizoen en dat leek er ook lange tijd in te zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties