Eerste Nationale vrouwen: Westerlo blijft doorstomen, Aalst haakt aan

Eerste Nationale vrouwen: Westerlo blijft doorstomen, Aalst haakt aan
Foto: © Leo Stolck

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. En dat was ook deze week niet anders, want het blijft hard gaan.

Stilaan wordt de strijd bikkelhard, want het aantal speeldagen is kleiner en kleiner aan het worden. Na dit weekend hebben Westerlo en Eendracht Aalst nog maar amper wedstrijden voor de boeg. En de spanning is er ook na dit weekend nog steeds. 

KVC Westerlo blijft aan de leiding in de stand. Het had geen genade met Anderlecht B en ging er met liefst 0-5 winnen. Charlotte Cranshoff maakte er voor de rust 0-2 van, na de koffie deed ook Amy Littel een duit in het zakje.

Eendracht Aalst klopt Moldavo in topper 

Met Hanne Merkelbach was het een andere speelster met veel ervaring in de Super League die de laatste twee doelpunten wist te scoren. De kloof met Eendracht Aalst blijft twee puntent, want ook zij wonnen dit weekend.

Bente Verspeelt en de onvermijdelijkde Loes van Mullem zorgden voor een 2-0 thuis tegen Moldavo, waardoor de kloof met die nummer drie meteen nog wat groter is geworden. Het wordt een echte tweestrijd dit seizoen, zoveel lijkt nu al duidelijk. Gent B, Alken, Tienen, Genk B, Club Luik en OH Leuven B waren ook bij de winnaars van het weekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties