Imke Courtois laat zich uit over titeldebat in Super League

Imke Courtois laat zich uit over titeldebat in Super League
Foto: © photonews

Aankomend weekend beginnen de play-offs in de Super League. Standard, OH Leuven en RSC Anderlecht beginnen eraan met amper een puntje verschil tussen de drie clubs. En dus lijkt er nog veel mogelijk.

OH Leuven en Standard zijn co-leider bij de start van de play-offs in de Super League, RSC Anderlecht heeft tien speeldagen om een puntje in te lopen. En dus lijkt er nog veel mogelijk in de play-offs, die dit weekend beginnen.

Vorig seizoen begonnen de Leuvenaars ook als leider aan de eindfase, maar liep het uiteindelijk alsnog fout en pakte RSC Anderlecht een zoveelste titel. Dit jaar is er met Standard nog een derde ploeg die mee kan strijden tot op het einde.

“Het is al jaren niet meer zo spannend geweest en met Standard is er plots een derde uitdager bijgekomen”, ziet ook Imke Courtois in Het Niewsblad. Ze verwacht dan ook een spannende play-off en weet niet meteen wie het zal gaan halen.

Moet stilaan gedaan zijn met titelstress bij OH Leuven volgens Courtois

“Standard is terug van weggeweest en in staat tegen ieder welke ploeg te winnen. Anderlecht heeft dan weer de ervaring, daar weten ze hoe ze een kampioenschap naar zich moeten toe trekken."

"En bij OHL is het een kwestie van wachten tot wanneer ze die titel eindelijk eens binnenhalen. De Leuvense vrouwen hebben een goede mix van jong talent en ervaring. Na twee seizoenen net niet moeten ze nu toch stilaan gewoon zijn aan de titelstress.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties