Amadou Onana krijgt alweer serieuze klap te verwerken in Premier League, wat goed nieuws kan zijn voor... Vincent Kompany

Amadou Onana krijgt alweer serieuze klap te verwerken in Premier League, wat goed nieuws kan zijn voor... Vincent Kompany
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De strijd om het behoud in de Premier League is volop bezig en Burnley staat er niet goed op. Toch krijgt de club nu weer een kleine boost, ten koste van de ploeg van Amadou Onana...

Er zijn nog zes speeldagen (zeven voor sommige ploegen) te gaan in de Premier League dit seizoen en de spanning is te snijden. Zowel voor de titelrace als de strijd tegen degradatie is enorm spannend.

En het is die laatste die ons nu interesseert, aangezien Everton opnieuw in de problemen komt. Na al een puntenaftrek te hebben gehad, krijgen de Toffees van Amadou Onana een nieuwe klap te verwerken.

Nieuwe puntenaftrek voor Everton

De Premier League heeft besloten om nog eens twee punten van de club af te trekken, waardoor ze op de 16e plaats komen te staan met in totaal 27 punten.

De puntenaftrek zou goed nieuws kunnen zijn voor andere teams die strijden tegen degradatie, zoals Nottingham Forest (25 punten) of Luton Town (25 punten)... en misschien zelfs aan Burnley?

De club waar Vincent Kompany actief is heeft 19 punten, nu dus zes punten minder dan Everton. Verwacht wordt dat de club van Onana in beroep zal gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties