Opvallende keuze: Stijn Vreven heeft een nieuwe club gevonden en zal Champions League-hymne horen volgend seizoen

Opvallende keuze: Stijn Vreven heeft een nieuwe club gevonden en zal Champions League-hymne horen volgend seizoen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn Vreven is de nieuwe trainer van FK Panevezys, de huidige Litouwse landskampioen, zo maakte de club dinsdag bekend.

Sinds zijn ontslag bij KV Oostende in december zat Stijn Vreven zonder werk. Nu heeft hij een contract voor één seizoen getekend bij de Litouwse kampioen. Vreven volgt de Italiaan Gino Lettieri op, die twee weken geleden werd ontslagen.

Twee jaar geleden leidde Lettieri de club naar een derde plaats in de hoogste klasse van Litouwen, en vorig seizoen won FK Panevezys met overmacht het kampioenschap, voor het eerst in de jonge clubgeschiedenis. Hierdoor zal de club volgend seizoen voor het eerst deelnemen aan de eerste kwalificatieronde van de Champions League.

De afgelopen drie seizoenen strandde FK Panevezys telkens in de voorrondes van de Conference League. Dit seizoen verloopt echter veel minder voorspoedig voor FK Panevezys. Na 15 speeldagen staat de club met slechts 12 punten op de 10e en laatste plaats.

Vreven, die afgelopen zomer nog werd aangesteld bij KV Oostende, neemt het roer over van interim-trainer Dainius Gleveckas en leidde dinsdag al zijn eerste training.

De Belgische trainer stond eerder aan het roer bij Lommel United, Waasland-Beveren, NAC Breda, Beerschot Wilrijk, Lokeren, Dessel Sport en het Slovaakse AS Trencin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties