Deze Rode Duivel gaat nog een drukke zomer tegemoet: 'drie clubs uit Serie A en Premier League geïnteresseerd'

Deze Rode Duivel gaat nog een drukke zomer tegemoet: 'drie clubs uit Serie A en Premier League geïnteresseerd'

Volg België nu via WhatsApp!

Aster Vranckx is momenteel met de Rode Duivels in Duitsland voor het EK. Wanneer hij terug naar huis keert zal het niet per se minder druk worden voor hem...

Aster Vranckx werd door bondscoach Domenico Tedesco opgeroepen voor het EK in Duitsland. Daar mocht hij in de eerste groepswedstrijd nog niet spelen. Het ziet ernaar uit dat hij ook zaterdag tegen Roemenië vanop de bank moet toekijken.

De Rode Duivels hebben het zichzelf al erg moeilijk gemaakt door de eerste groepswedstrijd met 0-1 te verliezen van Slovakije. We gaan er niet vanuit, maar de Belgen zouden zo wel eens sneller dan verwacht thuis kunnen zijn.

Voor Aster Vranckx wordt het dan niet per se rustiger dan in Duitsland. Het ziet ernaar uit dat hij deze zomer nog een mooie transfer kan versieren.

Volgens transferexpert Sacha Tavolieri is de kans dat de middenvelder Wolfsburg verlaat deze zomermercato erg groot. Hij ligt nog een jaar onder  contract bij de Duitse club, dus dit zou een perfect moment zijn.

Volgens Tavolieri zouden Fiorentina, Napoli en Everton geïnteresseerd zijn in de Belgische middenvelder. Een concreet bod is er nog niet gekomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties