'Na Toni Kroos kondigt ook een volgend Duits voetbalicoon zijn pensioen aan'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
'Na Toni Kroos kondigt ook een volgend Duits voetbalicoon zijn pensioen aan'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kwartfinale op het EK tussen Duitsland en Spanje was het laatste wapenfeit van Toni Kroos. Maar de middenvelder is niet het enige Duitse voetbalicoon dat pensioenplannen heeft.

Toni Kroos liet enkele weken geleden al weten dat hij na het EK zou stoppen als voetballer. Bij Real Madrid sloot de middenvelder af door de Champions League te winnen. De EK-uitschakeling met Duitsland was dan ook zijn laatste wedstrijd als profvoetballer.

BILD weet dat ook Thomas Müller eerstdaags zijn voetbalpensioen als international zal aankondigen. De 131-voudig international was onder Julian Nagelsmann al geen titularis meer. Zijn invalbeurt tegen Spanje was ook voor hem zijn laatste actie bij Die Mannschaft.

Mané Sadio - Müller  Thomas
© photonews

Met die 131 caps nestelt Müller zich op de derde plaats op de ranglijst als het gaat om wedstrijden met het Duitse voetbalelftal. Enkel Lothar Matthëus en Miroslav Klose doen met respectievelijk 150 en 137 caps beter.

Gaat Thomas Müller door bij Bayern München?

Voor alle duidelijkheid: Müller gaat wél door als speler van Bayern München. De 34-jarige Duitser heeft nog een lopend contract tot medio 2025 bij Der Rekordmeister. In Beieren zal hij uiteraard samenwerken met Vincent Kompany.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties