Overzicht Duitsland: Dortmund houdt doelpuntenkermis en legt er opnieuw 6 in het mandje

In de Bundesliga stonden er om 15:30 uur vijf wedstrijden op het programma. Bayern München won thuis van Ingolstadt, Borussia Dortmund hield opnieuw een doelpuntenkermis.

Borussia Dortmund - SV Darmstadt 98 6-0

Na de overtuigende 6-0 overwinning in de Champions League tegen het Legia Warschau van Besnik Hasi, heeft Borussia Dortmund dat kunststukje nog eens overgedaan. Castro zette de thuisploeg al vroeg op voorsprong, na de rust was het hek helemaal van de dam.

Ramos en Pullsic dikten voor het uur aan tot 3-0, daarna drukte Borussia helemaal door. Opnieuw Castro, Mor en Rode zorgden voor de klinkende 6-0 cijfers.

Bayern München - FC Ingolstadt 04 3-1

Bayern behoudt dan weer het maximum van de punten na een 3-1 overwinning tegen Ingolstadt. De bezoekers kwamen al vroeg in de match op voorsprong via Lezcano, vijf minuten later hing Lewandowski de bordjes echter in evenwicht.

1-1 was ook de ruststand in de Allianz Arena. Vijf minuten na de rust zette Alonso de thuisploeg op voorsprong, vijf minuten voor tijd scoorde Rafinha de verlossende 3-1. Dat was ook de eindscore.