Nainggolan gaat met Roma pijnlijk onderuit, absolute mijlpaal voor Totti

Bart Ver Elst
| 1 reacties

AS Roma heeft op het veld van Torino een tweede seizoensnederlaag geleden. De ploeg van Radja Nainggolan ging pijnlijk met 3-1 onderuit en mist zo de aansluiting met leider Juventus en Napoli.

Roma kwam al snel op achterstand na een doelpunt van Belotti. Maar twee penalty's na de rust bliezen nieuw leven in de wedstrijd. Eerst verdubbelde Falque de voorsprong naar 2-0, even later maakte Totti vanaf de stip de aansluitingstreffer.

Mijlpaal voor Totti

Voor de aanvoerder een speciaal moment, want het was de 250e goal van Totti voor AS Roma. De Italiaan had daar 605 wedstrijden voor nodig. Maar halverwege de tweede helft nam opnieuw Falque de twijfels weg en zette hij de 3-1 op het scorebord.

Een zure nederlaag voor Roma en Radja Nainggolan, die 20 minuten voor tijd naar de kant werd gehaald voor El Shaarawy. Roma blijft zo op respectievelijk 5 en 4 punten van leider Juventus en Napoli.