mexMexico
cosCosta Rica
Datum: 12/06/2013 02:00
Competitie: Concacaf
Speeldag: Ronde 4
Wie zet in CONCACAF-zone stap richting WK? Bekijk het live!
Wie zet in CONCACAF-zone stap richting WK? Bekijk het live!
Foto: © SC

Vanavond zijn er nog drie WK-kwalificatiewedstrijden in de Europese poules. Maar ook in Noord- en Midden-Amerika komt de WK-kwalificatie stilaan in de beslissende fase. Ook die wedstrijden zijn voor de (studerende) nachtraven onder ons live te bekijken.

Mexico staat tegen groepsleider Costa Rica voor een heel belangrijke partij. Als Mexico zich niet te veel in de nesten wil werken, houdt het best de punten thuis. Voor Costa Rica hoeft op dit moment niets, maar een winstpartij zou de poorten naar Brazilië een stukje verder openen.

De Verenigde Staten staan tegen Panama ook voor een belangrijk duel, maar het ligt in de lijn der verwachtingen dat de VS de punten weet thuis te houden tegen het Midden-Amerikaanse land. De VS verloor van België, maar won daarna van Duitsland en Jamaica.

Dat Jamaica staat laatste in de kwalificatiegroep en moet zich stilaan zorgen maken. Als het ook in Honduras niet wint, mag het ei zo na een kruis maken over zijn WK-dromen.

Alle wedstrijden zijn overigens helemaal live te zien via Unibet TV. Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website. Zeker voor de nachtraven een aangename blokpauze.

Het wedstrijdschema:

Mexico - Costa Rica (Woensdag 02.00 uur – Live op Unibet TV)
Honduras - Jamaica (Woensdag 03.00 uur – Live op Unibet TV)
Verenigde Staten - Panama (Woensdag 04.08 uur – Live op Unibet TV)

Pakt Mexico de volle buit? Waag gerust een gokje. Een gokje van 60 euro bij UNIBET kan u 102 euro opleveren bij winst van Mexico. Een winst van Costa Rica brengt 520 euro op. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws