moeMoeskroen
roeRoeselare
1-0
2-0
Datum: 29/11/2013 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Le Canonnier
Knoopt Moeskroen aan met de overwinning?
Knoopt Moeskroen aan met de overwinning?
Foto: © SC

Vrijdagavond neemt Moeskroen het op tegen KSV Roeselare. Op papier een haalbare kaart voor de thuisploeg, ook al zijn de Henegouwers niet in vorm. Met een 2 op 15 in de laatste vijf matchen zoekt het zijn beste vorm.

In de heenronde kwam Moeskroen niet verder dan een 1-1 gelijkspel, maar ondertussen is het verschil in de stand tussen beide teams wel groot.

Moeskroen staat momenteel op een mooie vierde plaats, terwijl Roeselare onderaan het klassement blijft bengelen met amper 16 punten uit 17 wedstrijden.

Toch is het niet allemaal peis en vree bij Moeskroen. De supporters zijn niet echt happy met de recente resultaten van de club met fluitconcerten als gevolg. Kan Moeskroen terug aanpikken met een overwinning en zo terug aansluiting vinden met de top?

Wat denkt u?

Kan Roeselare straks stunten tegen Moeskroen? Waag gerust een gokje bij UNIBET. Een gokje van 60 euro kan u maar liefst 420 euro opleveren. Bij een gelijkspel strijkt u nog altijd 268 euro op. Stel eerst uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Open er dan een via DEZE WEBSITE en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

2e klasse