eupEupen
lieLierse SK
Datum: 07/05/2015 19:00
Competitie: 2e - promotie
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Kehrweg Stadion
Lierse wil ook in eindronde voortbouwen op 'Operatie Redding'
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Lierse wil ook in eindronde voortbouwen op 'Operatie Redding'
Foto: © Photonews

Lierse SK start vanavond de eindronde met de tweedeklassers met een verplaatsing naar de Oostkantons. En zo'n tripje naar de Kehrweg van KAS Eupen is allerminst een plezierreisje.

KAS Eupen zat enkele jaren geleden nog in de Jupiler Pro League, maar de Panda's grepen nu al twee keer naast de titel. Met andere woorden: het moet via de eindronde gebeuren. 

Enig probleem: de krappe kern. Jordi Condom - in een ver verleden nog actief bij de jeugd van FC Barcelona - slaagde erin om de Duitstaligen met amper vijftien jongens naar een leuke derde plaats in de competitie te leiden.

Lierse SK start dan weer als de grote favoriet in de eindronde. De Pallieters eindigden in de competitie dan wel op de allerlaatste plaats, maar een verjongingskuur veranderde de oude hengst in een jong veulen.

Bovendien loopt Lierse over van het vertrouwen. Het einde van de reguliere competitie was al niet slecht, maar in play-off 3 werd Cercle Brugge ook al naar huis gespeeld. 

Pakt Lierse gewoon de overwinning aan de Kehrweg? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 201 euro op. Denk je eerder dat Eupen de punten thuis zal houden? Dan mag je 129 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws

2e - promotie

 Speeldag 1