cluClub Brugge
zavKVW Zaventem
Datum: 26/09/2012 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: Ronde 6
Stadion: Jan Breydel
Live Club met Hoefkens als aanvoerder
Tomas Taecke
| 0 reacties
Club met Hoefkens als aanvoerder
Foto: © SC

Club Brugge richt zich na heel wat ophef opnieuw op het sportieve en de wedstrijd tegen Woluwe-Zaventem. Voor die bekerpartij kan Georges Leekens geen beroep doen op een resem sterkhouders.

Georges Leekens moet puzzelen om een volwaardig elftal tegen derdeklasser Woluwe-Zaventem aan de aftrap te brengen. Donk, Larsen, Refaelov en Zimling waren al geblesseerd en worden in de lappenmand vergezeld door Jorgacevic, Blondel en Tchité. Ook Stenman heeft nu last van de hamstrings. Jorgacevic sukkelt met de buikspieren en wordt onder de lat vervangen door Kujovic. Blondel, Tchité en Jorgensen kampen met pijntjes en blijven uit voorzorg aan de kant.

Door het blessureleed zijn de beloften Sander Coopman en Daan Debouver aan de selectie toegevoegd. Bjorn Engels komt waarschijnlijk voor het eerst in de basis. Leekens maakt kort voor de wedstrijd de keuze tussen de youngster en de onzekere Almeback.

Tegenstander KVW Zaventem staat momenteel 12de in derde klasse B met acht punten uit zeven wedstrijden. De Brabanders gaan op zoek naar een stunt in het Jan Breydelstadion, waar Carl Hoefkens mogelijk opnieuw met de aanvoerdersband om de arm gespannen het veld oploopt.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje bij UNIBET op KVW Zaventem daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club Brugge met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 102 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Woluwe-Zaventem strijkt u 2800 euro op.

Meer nieuws

Beker van België