chaCharleroi
KVK Westhoek
1-0
Datum: 25/09/2013 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/16 Finales
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Westhoek trekt voor 'unieke ervaring' naar Charleroi
Westhoek trekt voor 'unieke ervaring' naar Charleroi
Foto: © SC

Vierdeklasser KVK Westhoek mag vanavond de verre verplaatsing naar Charleroi maken. Voor de manschappen van trainer Allan Deschodt wordt het alvast een unieke ervaring.

"Het is een match om naar uit te kijken. Toegeven dat we met de loting aanvankelijk niet echt gelukkig waren. Enkele weken later bekijken we dat wel anders. Sporting Charleroi is een club met traditie", zegt de trainer in HLN. "Groot veld, mooie accommodatie. Ze verwachten daar 3.000 toeschouwers."

"Ik zag ze op Club Brugge. Daarnaast beschik ik ook over wat beelden. Ik weet natuurlijk niet met welke ploeg ze zullen spelen. Die mannen kunnen twee verschillende ploegen opstellen. Maar goed, dat is niet belangrijk. We moeten proberen in de organisatie te spelen en op de counter wat te doen. We hebben zelf kwaliteiten en gaan ons niet vooraf gewonnen geven. We gaan daar een goed blok moeten vormen."

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 63 euro als favoriet Charleroi de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Westhoek, dan kan je dat al 1200 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

Beker van België