zwaZulte Waregem
usgUnion SG
Datum: 22/09/2015 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/16 Finales
Stadion: Regenboogstadion
Klaart Zulte Waregem vanavond de klus tegen Union?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing Zulte Waregem-Union

Klaart Zulte Waregem vanavond de klus tegen Union?
Foto: © Photonews

Zulte Waregem doet het goed in de competitie en mag vanavond al aan de bak in de Beker van België, oftewel de Croky Cup. De troepen van Dury nemen het thuis op tegen Union Sint-Gillis.

Essevee is vanavond in het eigen Regenboogstadion maar beter op z'n hoede. Ook de jongens van Union begonnen uitstekend aan het seizoen. Ze staan momenteel op een vierde plek in tweede klasse, op vier punten van leider Tubize.

Bij Zulte Waregem kan Dury kiezen uit de volgende namen: Bossut, D’Ulivo, Baudry, Diallo, Verboom, Sami, Thiam, Jorgensen, Leye, De Ridder, Buyl, Benteke, Steppe, Lepoint, Bostyn, Aneke, Cordaro, Kaya, Essikal, Storm en Ekangamene.

Bij de bezoekers wordt het vooral uitkijken naar jongens met ervaring op het hoogste niveau. Met Hervé Onana, Cédric Fauré en Gertjan Martens heeft de elfvoudige(!) kampioen van België enkele bekende namen in huis.

Zulte Waregem is uiteraard favoriet bij UNIBET. Bij een zege van de thuisploeg kan een goeie gok van 60 euro ongeveer 81 euro opleveren. Die 60 euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws

Beker van België