gnkKRC Genk
staStandard
Datum: 02/02/2016 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: Halve Finales (T)
Stadion: Luminus Arena
Genk droomt nog steeds van een stekje in de finale, maar moet dan wel Standard verrassen
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KRC Genk of Standard voor een finaleplaats?

Genk droomt nog steeds van een stekje in de finale, maar moet dan wel Standard verrassen
Foto: © photonews

Vanavond rond half elf weten we wie de eerste finalist is in de Beker van België. Standard verdedigt op het veld van KRC Genk een 2-0-voorsprong uit de heenwedstrijd.

En daar mag KRC Genk tevreden om zijn. Standard was in de heenwedstrijd duidelijk de betere en vergat eigenlijk om de klus al te klaren. Net daardoor geloven de Smurfen vol in hun kansen. 

"Ik hoop dat de fans ons zullen steunen", deed Peter Maes alvast een oproep. "Die mensen waren al een volledig seizoen fantastisch, ook al kregen ze niet wat ze eigenlijk hadden verdiend."

Bij Standard is het uitkijken naar de doelman. Wellicht staat Victor Valdés tussen de palen, misschien besluit Yannick Ferrera toch nog om Guillaume Hubert de bekerwedstrijden te gunnen. 

Voor de volledigheid: morgen staat de return van de andere halve finale op het menu. KAA Gent verdedigt dan in het Jan Breydelstadion van Club Brugge een 2-1-overwinning.

Komen de roodhemden ook in Limburg winnen? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 189 euro. Denk je eerder dat de blauwhemden ook met 2-0 winnen en zo verlengingen afdwingen? Dan mag je maar liefst 720 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws