tubTubeke
kvoKV Oostende
Datum: 30/11/2016 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Stade Edmond Leburton
KV Oostende wil Tubize passeren met veredeld B-elftal
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

AFC Tubize - KV Oostende

KV Oostende wil Tubize passeren met veredeld B-elftal
Foto: © Photonews

KV Oostende jaagt vanavond op het veld van AFC Tubize naar een plaats in de kwartfinale van de Croky Cup. Yves Vanderhaeghe heeft er alle vertrouwen in dat het zal lukken zonder enkele sterkhouders.

KV Oostende haalde afgelopen zondag nog snoeihard - de Smurfen werden afgedroogd met 6-0 - uit tegen KRC Genk. De uitblinkers van die wedstrijd zullen echter niet te zien zijn in het Stade Leburton.

Adam Marusic en Michiel Jonckheere krijgen rust van Yves Vanderhaeghe en zitten zelfs niet in de wedstrijdselectie. De oefenmeester van de Kustboys kondigde al een verrassende opstelling aan.

Ook Knowledge Musona (last aan de enkel, nvdr.) reist niet mee naar Waals-Brabant. Franck Berrier kampt ook met kwaaltjes, maar de Fransman zal plaatsnemen op de bank.

Wat over AFC Tubize? De tweedeklasser mag in principe geen gevaar vormen voor Oostende. Les Sang et Or kamperen in de vernieuwde competitie op een vierde plaats, maar doen niet mee om de prijzen.

Klaren de West-Vlamingen de klus?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 109 euro op. Verwacht je een stunt van de thuisploeg? Dan mag je maar liefst 252 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws