Datum: 30/11/2016 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Freethiel
Opnieuw een verplaatsing... Is Racing Genk, waar alle ogen gericht zijn op Bailey, hersteld van zijn fameuze mentale opdoffer?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Racing Genk trekt voor zijn achtste finale van de Croky Cup naar W-Beveren

Opnieuw een verplaatsing... Is Racing Genk, waar alle ogen gericht zijn op Bailey, hersteld van zijn fameuze mentale opdoffer?
Foto: © photonews

Racing Genk incasseerde zondag bij KV Oostende een tik van formaat. De 6-0-cijfers sloegen diepe wonden, in de eerste plaats bij Leon Bailey.

Zoals intussen bekend kreeg de Jamaicaanse parel het aan de stok met zijn eigen fans. Commotie die vastgelegd werd op beeld en veel stof deed opwaaien. "Leon was duidelijk aangeslagen", blikte Peter Maes vooruit naar de bekerpartij bij Waasland-Beveren. De Limburgse T1 hoopt dat Bailey opnieuw met de voeten spreekt.

Dat zal nodig zijn, want Genk bouwde met een 5 op 24 in de Jupiler Pro League een schabouwelijke uitreputatie op. De club uit de mijnstad mist Nastic die wegens een kuitblessure out is tot de winterstop. Voorin rekent Maes op goals van Karelis, bij de vorige bekertrip naar Eendracht Aalst goed voor vier treffers.

Bij W-Beveren schijnen de spotlights vanavond op Laszlo Köteles en Siebe Schrijvers, die nog steeds een goede band hebben met Genk. De Hongaarse goalie wil bewijzen dat hij na zeven jaren in de Luminus Arena nog niet versleten is. De onvermijdelijke Schrijvers hoopt zich nog wat feller in de kijker te spelen.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Een gokje op W-Beveren of Racing Genk kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

Beker van België