Datum: 04/12/2018 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Gaan de Buffalo's door, of pakt Beerschot uit met een stunt?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: AA Gent-Beerschot Wilrijk

Gaan de Buffalo's door, of pakt Beerschot uit met een stunt?
Foto: © photonews

Vanavond staat met AA Gent-Beerschot Wilrijk één van de interessantste affiches van de achtste finales van de Beker van België op het programma. Beerschot Wilrijk is immers in vorm, Gent niet echt.

AA Gent deed het tegen Antwerp nog goed, maar de prestatie op bezoek bij Lokeren was ondermaats te noemen. Thorup zal voor eigen publiek een reactie verwachten tegen Beerschot Wilrijk en ook Brecht Dejaegere hoopt vurig dat er geen vorm van onderschatting bij zijn ploegmaats zal zijn.

Bij AA Gent zitten Eric Smith en Igor Plastun niet in de kern, Birger Verstraete keert terug uit schorsing.

Beerschot Wilrijk is dan weer in bloedvorm. In de laatste vijf wedstrijden pakte het maar liefst dertien op vijftien. De Buffalo's zijn dus gewaarschuwd. Bij de Ratten heeft Placca gisteren overigens zijn contract verlengd. Verder zijn er heel wat afwezigen. Pietermaat, Brogno, Jorn Vancamp en Joren Dom zijn geblesseerd, Prychynenko is geschorst.

Selectie Beerschot Wilrijk: Vanhamel, Lejoly, Nolle, Dudouit, Bourdin, Mboko, Kardes, Van den Bergh, De Jonghe, Grisez, De Mets, Van Hyfte, Maes, Kasmi, Messoudi, Tissoudali, Abaz, Okotie, Hoffer, Vanzeir, Noubissi

Meer nieuws

Beker van België