Datum: 05/02/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Jan Breydel
Live Bakenga debuteert voor Club, Stijnen neemt plaats in de tribune
Tomas Taecke
| 0 reacties
Bakenga debuteert voor Club, Stijnen neemt plaats in de tribune
Foto: © SC

Pacovski staat zoals verwacht onder de lat bij de Ratten. Christoph Daum laat Vazquez op de bank, Bakenga maakt zijn debuut op de rechtervleugel.

Mathijssen kiest onder de lat zoals verwacht voor Pacovski, Maes is de invallersdoelman die plaatsneemt op de bank. Beerschot kan rekenen op het duo De Decker en Wuytens, die eerder deze week buiten strijd waren. De twijfelachtige Dayan viel af. Verder is er niemand geblesseerd of geschorst.

Christoph Daum kiest ervoor om de twijfelachtige Vazquez op de bank te laten starten. Refaelov, Van Acker en Zimling vormen het middenveld. Voorin wordt Akpala geflankeerd door de debuterende Bakenga en Lestienne. Ook Hoefkens komt terug in de ploeg. Bij Club zijn D'Hoest, Vadis, Blondel en Van Gijseghem geblesseerd. Niemand bij blauw-zwart is geschorst.

Opstellingen:

Club Brugge: Jorgacevic, Hoefkens, Donk, Figueras, Stenman, Refaelov, Van Acker, Zimling, Bakenga, Akpala, Lestienne

Beerschot: Pacovski, Malul, Wuytens, Mikulic, Van der Heyden, Oztürk, De Decker, Losada, Nyoni, MacDonald, François

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Club Brugge is favoriet. Een gokje op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Club Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 213 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Beerschot wint u 1087,5 euro

Meer nieuws