Datum: 12/02/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Super Sunday: de Slag om Vlaanderen
Melissa Maes
| 0 reacties
Super Sunday: de Slag om Vlaanderen
Foto: © SC

AA Gent sluit speeldag 25 af met de topper tegen Club Brugge. Beide ploegen verzamelden tot nu toe 46 punten. Welk team toont zich vanavond het sterkst bij de vriestemperaturen?

In de heenwedstrijd verloor AA Gent met 2-0 op het veld van Club Brugge. Tien dagen later stonden beide clubs opnieuw tegenover elkaar in de achtste finales van de Beker van België. De Buffalo’s kwamen als winnaar uit dat duel na een strafschoppenreeks.

Voor Jorgacevic wordt het zeker een speciale wedstrijd. In november verliet de Servische doelman AA Gent voor Club Brugge. Jorgacevic zal op heel wat boegeroep mogen rekenen van de Gentse aanhang.

Het team dat vanavond de drie punten weet te veroveren, komt alleen op de tweede plaats te staan. AA Gent-trainer Sollied kan voor dit belangrijk duel nog steeds niet rekenen op Lepoint, Thijs en Smolders. Ook Club-coach Daum kan geen beroep doen op enkele jongens: Perdichizzi, Van Gijseghem, Blondel, Odjidja, Dhoest en De Jonghe. Verbist is de ref van dienst.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 18 uur.

Opstellingen:
AA Gent:
Padt, Rafinha, Melli, Arzo, Maréval, N’Diaye, Jørgensen, Van Der Bruggen, Ljubijankic, Mboyo, Coulibaly
Club Brugge: Jorgacevic, Hoefkens, Donk, Figueras, Stenman, Zimling, Van Acker, Refaelov, Bakenga, Akpala, Vazquez

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
AA Gent is favoriet. Een gokje op Club Brugge daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 300 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Club Brugge wint u 525 euro.

Meer nieuws