Datum: 25/02/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Blijft AA Gent in het spoor van Club en Anderlecht?
Melissa Maes
| 0 reacties
Blijft AA Gent in het spoor van Club en Anderlecht?
Foto: © SC

AA Gent ontvangt zaterdag promovendus Bergen. De thuisploeg kan na een één op zes tegen Lokeren en Club Brugge maar beter winnen, wil het de concurrentie niet verder zien uitlopen.

De Draken waren een van de verrassingen van dit seizoen, maar de laatste weken vlot het niet meer. De laatste competitiezege dateert al van 17 december. Toen won Bergen met 2-3 van Zulte Waregem. Kan topschutter Perbet voor de eerste zege van 2012 zorgen?

Ook bij AA Gent loopt het moeilijker. Het heeft de rol met leider Anderlecht moeten lossen en zag ook Club Brugge de tweede plaats inpikken. De Buffalo’s zijn erop gebrand om de partij tegen Bergen te winnen. In de heenwedstrijd werd een doelpunt van Ljubijankic onterecht afgekeurd en moest blauw-wit zich tevreden stellen met een punt (1-1).

Sollied kan geen beroep doen op Thijs, El Ghanassy, Lepoint, M’Sila en Smolders. Van Wijk moet het stellen zonder M’Bow, Bourabia en Matumona. Scheidsrechter van dienst is Lardot.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20 uur.

Opstellingen:
AA Gent:
Padt, Baric, Melli, Arzo, Maréval, Van Der Bruggen, Jørgensen, Mix, Ljubijankic, Mboyo, Brüls
Bergen: Werner, Timmermans, Franquart, Sapina, Monteyne, Matthys, Blondelle, Lepicier, Debisschop, Sawaneh, Perbet

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
AA Gent is favoriet. Een gokje op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 213 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bergen wint u 1012,50 euro.

Meer nieuws