gntKAA Gent
andAnderlecht
Datum: 18/09/2011 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Odoi krijgt voorkeur op Wasilewski
Melissa Maes
| 0 reacties
Odoi krijgt voorkeur op Wasilewski
Foto: © SC

Zondagmiddag staat de topper tussen AA Gent en Anderlecht op het programma. Met een Europese match in de benen trekt paars-wit richting het Jules Ottenstadion. Kunnen de Buffalo’s de eerste plaats opnieuw veroveren?

AA Gent – Anderlecht is een match dat leeft bij de supporters, een uitverkocht stadion is daar het bewijs van. Sollied moet het stellen zonder de geschorste Arzo, Nahayo en Ljubijankic. Verder zijn Mboyo, Wallace, N’Diayé, Lepoint en Myrie geblesseerd. Krijgt de jonge Raman opnieuw speelminuten?

Ook Jacobs kan op enkele spelers geen  beroep doen: Molins, Mbokani, Diogo, Mazuch, Badibanga en Vargas. Kouyaté hadden problemen met de adductoren en Suarez en Canesin hebben last van de enkel, maat het drietal start toch in de basis.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 14.30u.

Vermoedelijke opstellingen:
AA Gent:
Jorgacevic, Rafinha, Melli, Suler, Skarabot, Thijs, Jørgensen, Smolders, Conte, Coulibaly, El Ghanassy
Anderlecht: Proto, Odoi, Juhasz, Deschacht, Canesin, Biglia, Kouyaté, Kljestan, Gillet, Suarez, Jovanovic

De Bleeckere zal de wedstrijd leiden.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

AA Gent is favoriet. Een gokje op Anderlecht daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 367,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Anderlecht wint u 405 euro.

Meer nieuws